Belajar Kesetiaan Dari Lagu #Balungan Kere “Ndarboy Genk”

 

biyen aku tau kelangan
nganti saiki isih kelingan
kowe seng tak anti anti
bebrayan tekaneng pati, jebule blenjani janji

kabeh iki mergo kahanan
ben iso nyukupi kebutuhan
aku kerjo isuk sore
nanging kowe sambat wae jaremu
BALUNGAN KERE

Opo pancen wes nasibku
kudu pisahan karo sliramu
jaremu arep nompo opo anane
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

kudune kowe ngerteni
kabeh mung titipane Gusti
senajan atiku wes bubrah
kandeli gone ngibadah, Gusti seng paringi berkah

senajan balungan kere
ra kendo nyambut gawe
snajan dalan ra alus
seng penting wani terus


Kesimpulan :

Kesetiaan Tak Semudah di Ucapkan

Kesetiaan tak seindah saat berpacaran

Kesetiaan Butuh Diperjuangkan

Kesetiaan Akan Diuji keadaan

Kesetiaan adalah buah dari Keihlasan, Kesabaran dan Kebersandaran Kepada Tuhan

 

Leave a Reply